Mira kämpar bra..

Postat den

2006-09-01

Mira kämpar bra..

 

Då var första natten utan ECMO avklarad igen. Den har varit lugn, tack & lov. Mira har feber, men det är alltid så när man går av maskinen. Och hon brottas med infektion som inte vill ge vika. Hon har haft den i ca 14 dagar & antibiotikan biter inte för tillfället, så det är den som hon & läkarna kämpar mot just nu.

 

Det känns ganska bra att vi kommit detta steg, men det är nog så att rädslan är än värre. Denna blandade känsla gör en enormt konfunderad. Man vet inte vilket ben man står på. Och känslorna pendlar så fruktansvärt. Men det är bara att leva efter den gamla klyschan, bita i hop & komma igen, fast ska sanningen fram så ligger man närmare bryta i hop..

 

För tillfället så känns det rätt tungt, vi ska byta avdelning nu på eftermiddagen. Vi ska in på BIVA avdelningen. Inte det att man tror att de är sämre utan att det är såååå jobbigt att skiljas från de UNDERBARA personerna på ECMO. De har hjälpt, inte bara Mira utan oss i ur & skur, de har fått oss att skratta även i de tyngsta av stunder. Svårt att sätta ord på vad de har betytt för oss. Så tusen bamse kramar till er från oss alla tre.. Det är verkligen separationsångest..

 

Återigen alla ni som stöttar oss här är.. Vet inte vilka ord jag ska använda.. Vi är helt stumma.. Men det hjälper oss så mycket.. Tack alla vänliga själar..

 

Mira min fantastiska kämpe. Vi vet att det är tungt för dig nu. Feber m.m. gör att dina krafter försämras. Men jag tror & hoppas att du bestämt dig för att stanna hos oss. Jag ber för det.. Vi behöver dig.. Så fortsätt gå dit ljuset lyser. Följ den vägen så finns vi där för att ta emot dig..

 

Pappa älskar dig… 

 

  

/Fredrik

Ett svar »

  1. Tänker på er! Kämpa på Mira!

    Svara
  2. Håller tummarna hårt att det ska gå bra och att ni får får komma hem med Mira snart. Hon är en väldigt stark liten kämpe. Tänker på er varje dag.Massor av styrkekramar till er!!

    Svara
  3. Hon var en riktigt godig eran Mira…och jag hoppas och ber att hon kämpar vidare….vet hur jobbigt det är när det går fram och tillbaka…man kastas mellan hopp och förtvivlan…BIVA personalen va helt underbar när vi låg där….så det går säkert jätte bra…men jobbigt att komma från tryggheten i det man har haft…Kämpa på och ha det fint…

    Svara
  4. Vilken fighter hon är vår lilla Blogg-bebis Mira!Tänker på er-stor kramCamilla

    Svara
  5. Lilla Mira, du är så tapper!! Fortsätt så!KRAM

    Svara
  6. Jag förstår att ni kommer att sakna personalen! Alla var verkligen underbara! Men jag törs nästan lova att personalen på BIVA är minst lika bra! Jag hoppas att infektionen vill ge ed sej nu så att Mira blir piggare! Greppa årorna nu! Och ro, ro och ro! Iland ska ni! Alla 3! Stor kram från mej och min familj!

    Svara
  7. tänker på er varmaste kramar från marie-anne

    Svara
  8. Håller tummarna för er!

    Svara
  9. ~~~~~~~~~~ den vågen får Mira ta med sig till Biva.~~~~~~~~~~~~~~~~~kramar om er mjukt

    Svara
  10. Håller tummarna för att det är trevlig personal på Biva också. Kämpa på lilla Mira!Nu har vi fått se underbar bild på dig också!Kramar till hela familjen/BA

    Svara
  11. Vilken söt liten tjej ni har och vad roligt att få se en bild på henne. Jag hoppas och tror att Mira kommer att klara det här, har hon tagit sig så här långt så har hon visat vad hon går för. Hoppas ni får en helg med många framsteg och positiva tankar./Helena

    Svara
  12. Hoppas flytten till BIVA går smidigt, personal på sådana avdelningar brukar också vara ett under av vänlighet. Kramar till stöd till er alla tre

    Svara
  13. Håller mina tummar hårt att allt ska gå bra.. ni är värda stor lycka. Varma tankar till er.. kram stina

    Svara
  14. Så fin er lilla tjej är! En stund i taget och ta vara på varje minut Mira har sina fantastiska ögon öppna!Varma kramar till er alla tre!

    Svara
  15. vilken vacker bild!det kommer att gå bra!

    Svara
  16. Vilken söte-Mira! Lycka till på nya avdelningen. Jag håller på dig Mira. Kramar xxx

    Svara
  17. Måtte detta vara ett steg i rätt riktning.Bloggar så mycket ork det går via cyberkablarna till er alla tre.Det bara måste bli bra…

    Svara
  18. Blir djupt tagen av bloggen…och det är en underbar liten kämpe ni har fått. Håller alla tummar jag kan hitta att det bara kommer bli bättre nu dag för dag. Det är ni verkligen värda alla 3. Tänker på er.

    Svara
  19. Skickar änglar till er..så att dem kan sitta på sängkanten o vaka över er..kram på er alla. 🙂

    Svara
  20. Tänk vad bra att vi fick en liten bild på underverket. Söt som sirap är hon lilla Mira.Hon ser kämpastark ut i blicken.Tänker på er jämt och håller tummarna.Kram till er alla 3.

    Svara
  21. Skickar en styrkekram till er!*kramar om*

    Svara
  22. Vet precis vad ni går igenom och ni har den absolut bästa personalen till er hjälp. Håller tummarna för er. Många kramar lilla Tobias med familj 🙂

    Svara
  23. Vilken söt tjej underbar helt enkelt, det verkar som hon verkligen har kämparglöd inom sig.Håller verkligen tummarna att det blir lika bra där, och att våran ”Bloggar Mira” ser till att ni kommer i land.Måmga kramar från Babsan

    Svara
  24. Tänder ett ljus för Mira i mitt inre, ett ljus av värme och kärlek. Mira är vacker, så fin och behöver allt stöd. Tänk så många som hejar på henne, vi är så många tillsammans. Skickar en massa styrka till er.

    Svara
  25. Kämpa på Mira! Vilken söt liten tjej. Tänker på er kramar Mia och Fredde.

    Svara
  26. Håller alla tummar jag kan, o skickar styrkekramar till er alla! Vilken sötnos hon är, eran Mira :)KRAM

    Svara
  27. Lilla Mira-gumman och Dina föräldrar!Jag tänker ofta på Er och önskar det bästa för Er alla tre!

    Svara
  28. Hej lilla Mira o mamma o pappa!Vad ni får kämpa på! Såg denna fina bild på er underbara lilla kämpe.Hon är ju så söt och jag hoppas verkligen att hon orkar kämpa vidare med allas hjälp, så att ni en dag ska få komma hem och få vara en härlig liten familj i lugn och ro.Vi är många som tänker och ber för er! Stå ut!KRAM,KRAM,KRAM till er alla tre!

    Svara

Lämna en kommentar