RSS Flöde

Mira får fortsätt slita..

Postat den

2010-08-26

Mira får fortsätta slita..

 

Då har ännu en dag gått & Mira kämpar vidare.

 

Miras tillstånd är något stabilare just iaf och det visade sig att Mira har fått blodförgiftning. Det man mäter värdet i heter CRP och normalt ligger värdet på ungefär 8, Mira har 338. Så det är en kraftig infektion hon åkt på och som ett brev på posten så har åkt på lunginflammation som satts sig på henns friska lunga. Man tror f-n inte det är sant. Det har nu satt in mediciner så jag hoppas, hoppas att de ska bita, så hennes kropp får tid att läka operationen oxå.

 

Tarmarna hennes har ännu inte kommit igång och det gör tydligen enormt ont när de kommer igång och börja fungera. De har ju haft ut allt och lagt tillbaka så det kommer att kännas när väl de börjar dra igång. Och i och med att de ännu inte fungerar så får hon inte dricka eller smaka på något och hon är konstant törstig. Hon får då suga på en liten bomullstuss med vatten lite då och då, och då håller hon på att sluka hela tussen. Det känns jobbigt när hon blir jätteledsen och ber oss om vatten och man inte kan ge henne, får man vet ju själv hur jobbigt det är när man är riktigt, riktigt törstig.

 

Mira är helt utmattad, på dessa två dygn tror jag hon skrapat hop 3 timmars sömn och då inte sammanhängande. Hon är livrädd för att bli stucken och få slangr i näsan och rumpan. Varje gång det kommer in en läkare eller sjuksyster så hoppar hon till och kämpar fram med svag röst ”Pappa ingen nål” nä då svara man då då kommer ”Ingen slang heller” med gråten i rösten. Man tycker så synd om henne. Hon på sin vakt hela tiden och kan inte slappna av och sova pga av att hhon är livrädd för att nån ska göra illa henne. Lilla lilla vän.

 

Ja du Mira, jag hoppas verkligen att du får sova inatt och samlla krafter för att kämpa ner alla basilusker och att din lilla kropp får tid att läka och komma igång till sitt vanliga jag. Vi finns här vid din sida och kommer att hjälpa dig allt vi kan. Vi älskar dig. Du är så enormt tapper….

 

 

 

  

 Över & ut…

  

  

/Fredrik

Annonser

»

 1. Lilla Mira :)… tur du är stark, för du måste!

  Svara
 2. Nej man tror f_n inte att det är sant – att hon ska behöva få blodförgiftning och lunginflammation dessutom. Ber till högre makter att medicinen hjälper, att hon får sova några timmar och att det vänder snarast. Mira är tapper och ni andra runt omkring är tappra!Kram från Tina i Borås

  Svara
 3. MIRA kämpa allt var du är värd, vi ber alla som känner dej både privat och via bloggen till högre makter, du får inte ge upp nu!MÅNGA GOA KRAMAR FRÅN OSS I UMEÅ:) <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Svara
 4. Har följt er sedan allra första inlägget… tänker så otroligt mycket på er nu, önskar intensivt att allt snart vänder till det bättre.

  Svara
 5. Men herreguud hur mycket kan få ske med en liiten kropp 😦 men vi kämpar med er i tankarna – vi saknar er här hemma hoppas vi ses snart. StyrkeKramar till er alla från Oss på 75:an!!!

  Svara
 6. Annica Bergström

  Hej på er!Tänker på er och hoppas att allt blir bättre snart så vi kan busa på dagis.Ge Mira en stor BAMSE kram från Annica Med familj.

  Svara
 7. Tänker så mycket på er. Undrar hur det går med allting. *kramar om*

  Svara
 8. HejHar följt bloggen om Mira och håller tummarna att Mira mår bättre nu.Kram

  Svara
 9. Stackare!! Vi har själv en liten pojke med diafragmabråck, och inser vilken tur vi haft. Enorm tur!! Vi håller tummarna för att allt går snabbt över och att Mira snart får leka och vara precis som alla andra barn!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: