RSS Flöde

Mira har två vägar att gå..

Postat den

2006-08-29

Mira har två vägar att gå..

 

Mira sköter sig bra. Men rädslan av att gå av ECMO-maskinen igen är hjärtslitande. För efter det finns det bara två vägar..

 

Dagen kommer att komma. Det är vi medveten om. Man försöker förtränga vad det kan innebära, men det är omöjligt. Mira har sköt sig bra hitills efter att hon blivit påkopplad igen, men så var det också förra gången. Och det finns i huvudet ständigt. Det är den vägen vi måste gå vi vet det, men som vi förstår så är det ingen som blivit tillbaka lagd en tredje gång & det gnager verkligen i en.. Så det är bara att ”gilla” läget..

 

Så hur nära eller långt bort det är, vet vi inte för närvarande. Men det är en av många, många tankar som finns på insidan av min kropp. Klart man är livrädd för den dagen, det är bara så, en fast man även läntar tills den dag. Verkligen kluvna känslor. Men än så länge så forsätter vi ”surfa” på ECMO-maskinens vågor & hoppas på att Mira vill framåt..

 

Tack alla för era tips & enormt varma stöd, vi har kontakt med en superbra kurator här, så den biten är bra. Men det finns vissa saker som man måste bearbeta på själv.

 

Ja Mira-hjärtat, det finns snart bara två vägar att ta. Hoppas du väljer (eller vem som bestämmer) den som ljuset finns i. Tanken på att leva utan dig, är så himla främmande just nu. Trots att du endast funnits hos oss i tre veckor, så känns mycket längre. Vill uppleva dagen då du säger dina första ord, då du tar dina första steg. Kan inte tänka mig något annat. Vill i alla fall inte inse att det kan bli annorlunda.

 

Så nu vilar vi alla en dag eller två. Vi låter bara båten flyta & ser åt vilket hålla den tar. Hoppas vinden tar oss rätt väg. Sen så kommer jag att paddla hårdare än någonsin för att ta oss sista biten in mot land..

 

Pappa älskar dig..

 

  

/Fredrik

Annonser

»

 1. Banne mig om ni klarat så här långt ska ni klara resten också. Jag säger det igen. Ni har en kämpe hos er och det ska gå vägen. Kram till er tre och en kram till personalen. De verkar vara fantastiska.

  Svara
 2. ~~~~~~~~~~~~Mira~hjärtat, din pappas kärleksförklaringar är bland dom vackraste jag läst,tror jag kan säga att hela Bloggen älskarER alla tre,~~~~~~~~~~~~~~~~Elizabeth och dotter M

  Svara
 3. Så att du vet, vågen är närvarande, hör av er när ni känner er redo!!!Inte förräns då.

  Svara
 4. Kram till er alla, vi försöker hjälpa allt vi kan. Jag syr vidare, har bara Mira i huvudet när jag syr.

  Svara
 5. Varma tankar o peppningar till er lilla tjeja.. Tänker på er alla.Varma kramar

  Svara
 6. *kramar o varma tankar*Annica

  Svara
 7. Nu är det så att har ni kommit så här långt kommer ni snart att prata preventivmedel och hämta henne på tonårsdiskon. Så enkelt måste det vara.

  Svara
 8. Hej frippe har precis hittat in på bloggen. Jag håller alla tummar jag kan för lilla Mira. Kämpa på,tänker på Er/Kram

  Svara
 9. Tänker på er och skickar er kramar alla tre.

  Svara
 10. Varma tankar går till er i dag.Vi lever med er i våra tankar. Ni skriver så otroligt vackert om er lilla Mira. Vi alla lever på hoppet att allt ska vändas till det bästa och att ni ska få bli en lycklig familj. Stora famnen till er. KRAM!

  Svara
 11. Tror att ni redan vet att vi alla här önskar att vi kunde hjälpa er att ösa båten, hålla den flytande och ro båten i land….Tänker på er.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Svara
 12. En kram och en våg från mig och mina barn också!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Svara
 13. Mira lilla , jag ger Dej och Mamma o Pappa alla mina tankar och kramar , min son var hemma hos mej igår , så nu är han också med o öser båten så mycket han orkar… Vi tänker på Er , kramar , Elle och Ola

  Svara
 14. Mira betyder ju att se/titta på spanska. Jag hoppas verkligen att Mira ser ljuset och den väg som leder år rätt håll. Håller tummarna.

  Svara
 15. Tar i och blåser hårt så vinden tar rätt riktning!! Många varma tankar till er!Kramar

  Svara
 16. Önskar att jag kunde skicka några av mina hjärtslag till Mira så att hon fick vila lite i sin kamp.Finns med er i tankarna.

  Svara
 17. majvor åsäng . erik sanna

  vi är också med och öser båten och ror den framåt land.Ni finns i våra tankar hela tiden. Vi önskar er lycka till med lilla Mira.

  Svara
 18. Det bara måste gå vägen.Vad annars är meningen med livet?Det bara måste gå.All värme till er tre

  Svara
 19. Kan väl tillägga att Mir betyder Bra på ett av de balkanska språken. Så Mira kan inte vara annat än BRAAKram

  Svara
 20. Hjälper till att blåsa vinden åt rätt håll så båten går in mot land och allt ordnar upp sig för er alla! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ många varma tankar och kramar till hela er familj och största hjärtekramen till lilla Mira!

  Svara
 21. Jag blåser allt vad jag orkar för att få båten närmare land, mira har en pappa som hon kan vara stolt över och ni har en dotter att vara stolt över, en underbar liten flicka så söt. jag håller alla tummar och tår jag bara kan. jag tror allt går vägen. kramar

  Svara
 22. Ops jag har gkömt bort er ett par dar heller glömt och glömt.. Min dator har varit knasig.. Men jag skall läsa på nu så skriver jag senare*kram*

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: