RSS Flöde

Känslorna pendlar..

Postat den

2006-08-28

Känslorna pendlar..

 

Då har en helg förflutit igen, känns som man flyttat hit. En 1:a på 10 kvm. Det är så in i h-vete jobbigt ibland..

 

I fredags hade vi lite besök av våra vänner Jenny, Danne & deras lilla pojk Noah. Det var riktigt skönt att få lufta sig lite med vännerna.. Blir lite på ett annat sett.. Så det har varit väl behövligt..

 

Mira har ”surfat” denna helg, inga jätte framsteg, men inte heller några bakåt, så nu hoppas vi & ber på att hon sakta men säkert ska trippa lite framåt. Det som varit positivt men henne är att hon varit lite mer vaken, vi har fått sett hennes underbara ögon lite då & då.. Och när vi har pratat med henne så ser det i alla fall ut som hon känner igen oss.. Och det är en häftig känsla..

 

Jag ska erkänna att i bland är man nära att bryta ihop.. I bland kommer det bara en depressionsvåg över en, det är inte av någon speciell andledning utan man för bara en gigantisk klump i halsen & allt känns bara hopplöst.. Att man inte kan ta på vad som gör att man känner så, är ännu jobbigare. Som tur är så går det över, men tyvärr så blir det lätt att man tar med sig Ulrika i dessa stunder & det är väldigt synd.. Tror det är en slags uppgivenhet man känner vid de tillfällena. Fast sen när man fått ordning på tankarna så vet man vad man måste göra.. Bita ihop.. Och det gör man..

 

Mira min lilla skatt, du är 3 veckor i dag. Känns som du funnits mycket längre. I bland funderar jag på om du tror att slangarna tillhör din kropp, du ligger & håller i dom med dina små små händer när du sover.. Det ser så sött ut.. Och ibland ser du faktiskt väldigt nöjd ut när du sover, nappen far in ut & det låter så gott.. Då känns det faktiskt ganska bra.. Det är sådan stunder som gör att man glömmer allt jobbigt för ögonblicket.. Man bara smälter.. Vi får se vad tiden utvisar & vi för se vilket ditt öde är. Förstår nog inte hur sjuk du är egentligen, för det märks inte för det mesta. Men du vet hur mycket vi älskar dig, vi behöver dig.. Hoppet har vi kvar så länge du visar gnistan, för den finns verkligen där i dina ögon. Och den får bara inte slockna..

 

Känslan just nu är att vi har lyckats täta en del av hålen i båten, men paddla får vi göra ett tag till. Man vet aldrig men vi kanske hittar en motor till slut.. Det är förhoppningen.. Pappa älskar dig.. 

 

  

/Fredrik

Annonser

»

 1. Fredrik och Ulrika, ni behöver varandra alla tre. Är det möjligt att ni får hjälp med svackorna, eller finns det inte tid till det kanske?Kan sjukhuset förmedla en kontakt med några andra föräldrar,som har eller varit i samma sits?Kuratorn, patientföreningar?Jag fortsätter och sitter som Ös kar(l) så inte tårarna svämmar över i båten!(((kram)))

  Svara
 2. Det är svårt att uttrycka i ord hur jag känner med er, orden räcker liksom inte till.*kramar mjukt*Annica

  Svara
 3. Hoppas ni ser land i sikte snart!! KRAM

  Svara
 4. Pappa paddlar och mamma öser.Det går jättetungt framåt men det går.Någonstans där i horisonten så skymtar dock land.Solen börjar sakta stiga. Ni ska se att detta ror ni i land.Jag håller alla fingrar jag kan och försöker skicka er ork och styrka via tanken.Kramar på er alla tre.

  Svara
 5. Varma kramar och tänker på ER ,orden räcker inte till … men ni är ständigt i mina tankar .. Elle

  Svara
 6. Att tappa fotfästet och falla är okej, det innebär inte att man ger upp. Ett fall kan ge en oanade krafter att komma tillbaka och kämpa. Ni tre är varandras livslina och hjälper varandra upp. Miras ögon och vilja är uppenbarligen din och Ulrikas och er kärlek är Miras. Jag är så ledsen att ni och er Mira har det så tungt nu. Jag hoppas att ni snart får stabil mark under fötterna.

  Svara
 7. Styrkekramar i massor. Alla är med och öser *kramar* länge

  Svara
 8. Jag hittar inte dom rätta orden längre men jag hoppas att ni orkar forsätta paddla framåt.Ni alla tre är otroliga Ni vet att ni finns i mina tankar varje dag.Kram kram Ulla-Britt

  Svara
 9. Jag öser också och håller med VBettan – försök få någon att tala med på sjukhuset, sjukhusprästen brukar vara tillgänglig om det är svårt att få kontakt med kurator e dyl.

  Svara
 10. Tänker på er. Önskar det fanns ord till tröst men hittar inte de rätta fraserna..Stor kram

  Svara
 11. kusin carola m. familj

  hej….jag vet inte riktigt vad jag ska skrivajag vet bara att jag tycker att ni är såå starka och modiga…det är det Mira behöver utav er eran styrka. jag önskar att jag skulle kunna samla ihop nära och käras styrka och ge till henne…men det ända jag kan göra är att tända ett ljus och be en bön för henne och det skall jag göra!!många starka kramar till er alla.

  Svara
 12. Fortsätter att paddla och ösa tillsammans med alla andra! Kramar till er alla tre!/BA

  Svara
 13. Ni klarar det! Massa kärlek från mig!

  Svara
 14. Tänker på er varje dag fast jag inte känner er alls, men ibland finns det inga ord för vad jag känner när jag läser det ni skriver.Många kramar fån Babsan

  Svara
 15. Va det låter skönt att ni fått träffa kompisar.. Det behövs i den situation ni befinner er.. Håller tummarna varje dag för att Mira skall bli bättre

  Svara
 16. Tänker på er alla tre, Längtar till ni kommer hem så jag få pussa och krama på dig Mira…puss och kram på er Mvh/ Anders

  Svara
 17. har väntat hela helgen på att få veta hur det går med mira.Skönt att det inte går bakåt iaf.krama varann och glöm inte er egen kärlek.

  Svara
 18. Oron gnager i mig även om hoppet inte övergett mig.Kramar till er – sök stöd och tröst hos varandra och hos sjukhusprästen om ingen annan har tid. Det är en tung börda att bära, alla dessa känslor och pendlingar upp och ned.

  Svara
 19. Jag hoppas att Ni får se mycket mer av hennes underbara ögon!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: